Mijnautoonderdelen Kofferbakmatten CK SME07ND


Omschrijving:

Mijnautoonderdelen Kofferbakmatten -

Kofferbakschaal 'Design' passend voor Mercedes GLK 2009-

Pasklaar te installeren in jouw auto ter voorkoming van het beschadigen van de kofferbakbekleding. De kofferbakschalen zijn op maat gemaakt voor jouw auto en hebben hierdoor een perfecte pasvorm.

Deze kunststof schalen zijn uitermate geschikt voor het vervoeren van natte en vieze artikelen die de kofferruimte kunnen vervuilen. De schalen zijn ook ideaal als je de hond na een lange boswandeling wil meenemen in de auto . De kofferbakschaal is zo gevormd dat het vuil en vocht in de schaal blijft liggen. Zo blijft jouw auto langer netjes en raakt de originele bekleding niet vervuild. De schalen zijn voorzien van een anti-slip profiel/design tegen het verschuiven van bijvoorbeeld een boodschappenkrat.Voordelen van een kofferbakschaal:1. Dikke omhoog staande rand die het vuil en water binnen de schaal houdt.
2. Bestand tegen industrieel gebruik.
3. Makkelijk schoon te maken.
4. Behoudt de pasvorm.Montage:
De montage van de kofferbakschaal wijst zich vanzelf. Mocht je toch hulp willen hebben bij het plaatsen van jouw kofferbakschaal kan je altijd naar een AutoStyle dealer gaan.; O.a. geschikt voor: Mercedes GLK-KLASSE (X204) SUV (2008 - 2015) 
Prijs: € 44.95
 

©2024 Groot aanbod, lage prijzen - Automotorparts.nl | Privacy statement